Forbind til VMware vSphere

Opdateret February 17th, 2022

Forudsætninger


Du skal i kontrolpanelet https://cp.hosted.dk have en personlig bruger.
Har du ikke en bruger skal du kontakte Curanet.

Din bruger skal have et fungerende mobilnummer tilknyttet, som benyttes til to-faktor godkendelse.Tilknytning af mobilnummerFor at tilknytte et mobilnummer til en bruger skal du logge ind i kontrolpanelet https://cp.hosted.dk

Udvid brugeren og vælg Edit User.Vælg Additional User Properties.Scroll ned til bunden og indtast mobilnummer i feltet Mobile.Tryk nu Provision.


Bemærk! Fra mobilnummeret er tildelt kan der gå op til 5 minutter før det er registreret og du kan forbinde til vSphere i næste step.Forbind til VMware vSphere


Tilgå adressen https://remote.virtualdatacenter.nu fra en browser (Google Chrome anbefales).Når du er kommet ind på siden vil du blive mødt af en Login boks og her skal du så logge på med din personlige bruger.Via tandhjulet oppe i højre hjørne kan du bestemme hvilken type af klient der skal benyttes.
Er indstillingen sat, som vist herunder, vil VMware vSphere åbne i en ny tab i din browser.Bemærk! VMware konsol funktionen vil kun fungerer når RDP filen downloades.


Start Google Chrome.


Bemærk! Når nedenstående billede fremkommer, så tryk på Vis detaljer.


Systemet vi nu sende dig en SMS med kode, og denne kode skal du indtaste for at komme videreDu vil nu få adgang til VMware vSphere klienten.

Var denne artikel hjælpsom?