Opsæt domæne til Office 365

Opdateret June 22nd, 2022

For at kunne benytte sit domæne sammen med Office 365 løsningen, skal det bekræftes over for Microsoft, at du er ejer af domænet

Inden du går i gang

  • Vær opmærksom på at mails fra din nuværende mailudbyder ikke automatisk flyttes med over til Office 365. Husk derfor altid en backup af dine e-mails.
  • Hvis I ønsker at Curanet skal hjælpe med flytte e-mails til de nye konti, kontakt vores salgsafdeling på 7023 1147 eller salg@curanet.dk.
  • Når mailløsningen er flyttet til Office 365, er det vigtigt at fjerne eventuelle gamle MX records til den tidligere mailløsning, for at undgå fejllevering af e-mails.
  • Der kan gå op til 72 timer fra MX recorden ændres, til at alle mails leveres til Office 365 mailløsningen.


Hvis dit domæne ligger ved Curanet

Så er der er to muligheder det kan gøres manuelt via office portalen eller via vores kundecenter.

Hvis Det er bestilt hos os (Domæne og Office365 løsning), skulle vores kundecenter forsøge at oprette det hele for dig. Men ønsker du at tilføje et domæne mere eller tjekke dit domænes tilknytning til din løsning kan du finde det her.

I dit Reseller panelet kan du finde løsningerne under punktet Microsoft 365, og så kan du trykke på det enkelte domæne for at tilgå produktetI vinduet der kommer frem kan du som vist her få adgang til kontrol panelet via "Login"Når du er inde i dit Office 365 Kontrol panel finder du “Domæneopsætning” i toppen.
– Derefter kan du se i din oversigt om det ønskede domæne allerede står til det primære domæne, eller om du har flere domæne tilknyttet.

Hvis du ønsker at tilføje et domæne mere så kan gøre følgende :
– Tast det nye domæne navn neden under (2) , og ikke et domæne med Æ/Ø/Å da det ikke fungere som maildomæne.
– Tryk på “Tilføj domæne”, hvis domænet er registeret ved os vil vores system automatisk tilføje domænet til oversigten og validere domænet.Hvis det er et domæne mere der skal tilføjes så skal du følge guiden manuel tilføjelse af domæne


Var denne artikel hjælpsom?